tiistai 24. huhtikuuta 2012

58. vrk

Ei ole kuule meidän Muumi-mittarilla ihan kaikki muumit laaksossa. Mittasin lämmön ensimmäisen kerran sunnuntaina illasta ja mittari näytti 37,7. Hieman epäilin tulosta, niinpä mittasin oman lämpöni ja sain tulokseksi 36,1. Ymmärrän kyllä, että näytän välistä zombielta, mutta en nyt sentään kuitenkaan oikeasti kuollut ole. :) Uuden mittarin kalibroimiseksi mittasin lämpöni sitten vielä meidän vanhalla digitaalisella sekä perinteisellä elohopeamittarilla. Edellisellä lämpö oli 36,4 ja jälkimmäisellä 36,6. Muumi-mittarin ja elohopeamittarin välinen ero oli siis huikeat 0,5 astetta. Kyllähän tietysti saan lämmönlaskun tällä uudella mittarilla mitattua mutta turha on Superin lukemia vertailla isosiskonsa tai äitinsä lukemiin. Eilen Superin lämpö oli aamusta 37,7 ja illasta 37,9. Tänä aamusta lämpö oli 37,6.

Ruoan ja erityisesti piimän suhteen Super on hieman nirsoillut. Käytän edelleen tytön ulkona kaksi kertaa päivässä noin puolen tunnin ajan. Kovin on vielä kepeä askellus tyttösellä alkulenkistä. Loppulenkistä jo hieman löntystellään. Liikkeet tuntuvat edelleen, eikä tässä muutenkaan tunnu olevan mikään hätä.

Koska perheemme luottokätilö on lähdössä lauantaina Lahteen näyttelyyn, veikkaan, että meillä synnytetään juuripa lauantaina. Tämä veikkaus perustuu karmanlakiin, jota myös herra Murphyksi kutsutaan. Omasta puolesta kyseinen herra voisi kerätä kimpsut ja kampsut ja häipyä näistä maisemista jonnekin muualle ihmisiä kiusaamaan. On mahtanut olla kyseisellä herralla ankea lapsuus tai kovin ilkeä vaimo, kun niin paljon kerran haluaa harmia toisille aiheuttaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.